Cake Smash

Voorbereiding

Het is bijna zover, jullie kindje wordt 1 jaar! Deze mijlpaal moet uiteraard gevierd worden met een cake smash, superleuk! Samen kijken we naar een geschikte datum, als dit vast staat bespreken we wat het thema gaat worden.  Ik heb een aantal thema’s waaruit je kan kiezen. Mocht je zelf een leuk thema hebben dan kan dat natuurlijk ook! Ditzelfde geldt ook voor de smash taart. 

Fotoshoot

In mijn studio heb ik ruime keuze als het gaat om kleding die gedragen kunnen worden tijden de shoot. Als je zelf een leuk setje hebt dan is dat ook prima. Ik begin de shoot eerst zonder smash taart, op deze manier kan je kindje wennen aan de camera en het is natuurlijk ook leuk om foto’s te hebben zonder taart. Daarna gaan we beginnen met de smash foto’s en eindigen we de shoot in een tobbe, dus altijd een schoon kindje mee naar huis! Ik zit niet aan tijd gebonden, mocht het allemaal wat spannend zijn dan neem ik hier de tijd voor. Ohja en trek zelf geen nette kleding aan, kan zijn dat je ook onder de taart komt te zitten.

Resultaat

Na de shoot ga ik aan de slag met het selecteren en het bewerken van jullie foto’s. Jullie ontvangen na 1 week een mail met alle informatie en de geselecteerde foto’s.

De fotoshoot was erg ontspannen en dat zie je terug op de foto’s! Ik ben erg blij met het resultaat!

Kirsten Meijer