Familie

Voorbereiding

Jullie willen graag familiefoto’s laten maken, superleuk! Samen kijken we naar een geschikte datum dat iedereen beschikbaar is. Het plannen van een datum doe ik voornamelijk in het weekend en dan in de ochtend (zomers ook s’avonds) omdat het licht dan op z’n mooist is. Vervolgens gaan we samen opzoek naar een locatie, misschien weten jullie zelf een mooi plekje en anders heb ik zo mijn favoriete locaties wat jullie kan inspireren. Ook in de herfst en winter kunnen jullie een datum plannen voor een shoot, het licht en de kleuren zijn dan erg tof!

Fotoshoot

Het is bijna zover, de fotoshoot! Help wat moeten we aan? Nou daar heb ik hele handige tips voor. Na het vastleggen van een datum stuur ik mijn kledingtips toe. Superhandig! Hierin kunnen jullie je laten inspireren over de kleuren, materialen en do’s en dont’s, zodat er geen schaamte is over een aantal jaren over de kledingkeuze die toen gemaakt is. Het blijven uiteraard tips, niks moet alles mag en bij vragen help ik graag. De meeste mensen vinden het spannend om op de foto te gaan, maar daar hoeven jullie je bij mij geen zorgen over te maken. Ik heb een leuke en ontspannende manier van fotograferen. Geen poses of ongemakkelijke stiltes, door vragen te stellen en jullie opdrachten te geven staat dit garant voor een ongedwongen shoot. 

Resultaat

Na de shoot ga ik aan de slag met het selecteren en het bewerken van jullie foto’s. Jullie ontvangen na vier weken een mail met alle informatie en een link om de foto’s op een online galerij te bekijken. 

Wij hebben bij Jolanda een familie fotoshoot geboekt. Met opa en oma en alle kinderen en kleinkinderen. Een paar van ons hadden er zin in maar ook een aantal zagen ertegenop. Het was een leuke en gezellige shoot. Heel ongedwongen en dus helemaal niet ongemakkelijk. Jolanda stelde vragen tijdens de shoot en dit zorgde ervoor dat het heel natuurlijk verliep en heeft ze ons vastgelegd zoals we echt zijn. De foto’s zijn echt leuk geworden! Wij zijn heel blij met het resultaat. Een aanrader.

Fam Remijn

De familieshoot is inclusief