Gezin

Voorbereiding

Jullie willen graag gezinsfoto’s laten maken, superleuk! Samen kijken we naar een geschikte datum dat jullie beschikbaar zijn. Het plannen van een datum doe ik voornamelijk in het weekend, en dan in de ochtend (zomers ook s’avonds) omdat het licht dan op z’n mooist is. Vervolgens gaan we samen opzoek naar een locatie, misschien weten jullie zelf een mooi plekje en anders heb ik zo mijn favoriete locaties wat jullie kan inspireren. Ook in de herfst en winter kunnen jullie een datum plannen voor een shoot, het licht en de kleuren zijn dan erg tof!

Fotoshoot

Het is bijna zover, de fotoshoot! Help wat moeten we aan? Nou daar heb ik hele handige tips voor. Na het vastleggen van een datum stuur ik mijn kledingtips toe. Superhandig! Hierin kunnen jullie je laten inspireren over de kleuren, materialen en do’s en dont’s, zodat er geen schaamte is over een aantal jaren over de kledingkeuze die toen gemaakt is. Het blijven uiteraard tips, niks moet alles mag en bij vragen help ik graag. De meeste mensen vinden het spannend om op de foto te gaan, maar daar hoeven jullie je bij mij geen zorgen over te maken. Ik heb een leuke en ontspannende manier van fotograferen. Geen poses of ongemakkelijke stiltes, door vragen te stellen en jullie opdrachten te geven staat dit garant voor een ongedwongen shoot. 

Resultaat

Na de shoot ga ik aan de slag met het selecteren en het bewerken van jullie foto’s. Jullie ontvangen na vier weken een mail met alle informatie en een link om de foto’s op een online galerij te bekijken. 

Super blij zijn wij met de prachtige foto’s die Jolanda afgelopen zomer maakte van onze dochter Saar en van ons als gezin. Ook onze hond Siep kwam voor de camera.
De fotoshoot was bij ons thuis wat erg fijn en handig was. Alles was bij de hand en heerlijk in onze eigen tuin.
De fotoshoot was heel ongedwongen en relaxt! Jolanda neemt er alle tijd voor! Wat erg fijn is! Door de leuke vragen die ze stelde tijdens de shoot, zijn het spontane foto’s geworden. Dit is precies wat wij zochten.
Nogmaals heel erg bedankt Jolanda! We komen voor een volgende shoot zeker weer bij jou!

Sven & Manon

De gezinsshoot is inclusief