Een spontane shoot waarbij veel werd gelachen.

Rated 5 out of 5
20 augustus 2021

Jolanda zorgde dat onze vriendinnenshoot een gezellige ochtend was. Ze nam de tijd en zorgde door verschillende vragen dat het een spontane shoot werd waarbij veel werd gelachen. Daarnaast was er ook ruimte voor eigen initiatief.
Tot slot werden wij allemaal alleen op de foto gezet, waardoor je ook een leuke foto van jezelf hebt.
Kortom een aanrader voor een vrienden/vriendinnengroep.

Alinda Korhorn-Berghuis

De kinderen werden erg op hun gemak gesteld met leuke muziek en speelgoed.

Rated 5 out of 5
23 november 2020

Bij Jolanda een erg leuke minishoot gehad. Mijn dochter Hanne en neefje Dax werden door haar samen op de foto gezet. We werden erg welkom geheten door Jolanda en alles was “Coronaproof”. De kinderen werden erg op hun gemak gesteld met leuke muziek en speelgoed. De sfeer was ongedwongen en middels vragen werden ze spontaan gefotografeerd. De foto’s werden snel aangeleverd en waren prachtig. Dankjewel Jolanda en ik zou je zeker aanbevelen! En komen nog eens terug voor een buitenshoot.

Laura Reitsma

Mijn zoon vond het erg leuk.

Rated 5 out of 5
22 november 2020

De foto’s werden van mijn beide zoons van 4 jaar en 4 week gemaakt.
De ouste van 4 vond het behoorlijk spannend. Maar tijdens de fotoshoot voelde hij zich snel op zijn gemak.
Mijn zoon vond het erg leuk.
Het resultaat vond ik ook erg leuk/ mooi!! Er werd een leuke slee een mooie achtergrond gebruikt tijdens de shoot..Ik zou jolanda zeker aanbevelen. Ze heeft veel geduld, is creatief en steld kinderen op hun gemak.

Kim Croeze-Wiersum

Ik kom elk jaar terug voor een nieuwe shoot!

Rated 5 out of 5
27 september 2020

We wilden heel graag mooie foto’s van onze peuter. Eerder was ik met Tygo in een fotostudio geweest en dat was geen succes. Tygo wilde niet op de foto en we hadden geen klik met de fotograaf. De foto’s waren ook niet mooi. Ik zag er dus best een beetje tegenop toen we naar Jolanda gingen. Gelukkig was het meteen goed. Tygo was vrolijk en door Jolanda haar enthousiasme voelde ik me ook op me gemak. Jolanda weet waar ze mee bezig is en voelt precies aan wanneer het geduld van een peuter op is en speelt daar super goed op in. Ze veranderd de setting, blijft ontspannen en geduldig. Dit resulteerde in prachtige foto’s. Ik kom elk jaar terug voor een nieuwe shoot!

Rowdy, Sanne & Tygo

Wij zijn elke keer weer blij met de resultaten!

Rated 5 out of 5
12 september 2020

Elk half jaar laten wij foto’s maken door Jolanda van Jolanda Staal Fotografie. Onze kinderen, 5, 4 en 1 jaar, vinden het elke keer weer een beleving. Deze shoots zijn of alleen met de kinderen of met ons vijven. De ene keer een shoot in het bos, de andere keer in een speeltuin of in de fotostudio. Door het stellen leuke en grappige vragen tijdens de shoot wordt het ijs meteen gebroken en voelen we ons helemaal thuis. We mogen zelf attributen meenemen en soms mogen we ook gebruikmaken van een haarbandje, slingers of confetti. Juist dat maakt dat de foto’s zo dynamisch zijn. Wij zijn elke keer weer blij met de resultaten dat wij vaak alle foto’s bestellen. Wij komen graag binnenkort weer even langs! Liefs Peter en Leny van Valen.

Familie van Valen

Door de leuke vragen die ze stelde tijdens de shoot, zijn het spontane foto’s geworden.

Rated 5 out of 5
12 augustus 2020

Super blij zijn wij met de prachtige foto’s die Jolanda afgelopen zomer maakte van onze dochter Saar en van ons als gezin. Ook onze hond Siep kwam voor de camera.
De fotoshoot was bij ons thuis wat erg fijn en handig was. Alles was bij de hand en heerlijk in onze eigen tuin.
De fotoshoot was heel ongedwongen en relaxt! Jolanda neemt er alle tijd voor! Wat erg fijn is! Door de leuke vragen die ze stelde tijdens de shoot, zijn het spontane foto’s geworden. Dit is precies wat wij zochten.
Nogmaals heel erg bedankt Jolanda! We komen voor een volgende shoot zeker weer bij jou!

Manon Fokkens

Wij kijken terug op een hele fijne shoot met een relaxte sfeer!

Rated 5 out of 5
2 juli 2020

Jolanda heeft een newbornshoot bij ons gedaan. Zij heeft foto’s gemaakt van onze zoon Dax, foto’s van ons samen met Dax en sfeerfoto’s van onze kraamperiode. Wij hadden veel zin in de shoot, helemaal omdat wij Jolanda kennen. Wij kijken terug op een hele fijne shoot met een relaxte sfeer. Wij zijn ontzettend blij met alle foto’s en de afdruk die wij hebben gekregen. Inmiddels hebben wij ook meer foto’s laten afdrukken en deze foto’s hebben een mooi plekje in huis gekregen. De andere foto’s gebruiken wij in een fotoboek voor Dax. Wij zouden Jolanda zeker aanbevelen als fotograaf! Wij vinden Jolanda professioneel, werkt netjes, is flexibel en speelt goed in op iedere situatie!

Anne-Jan & Wendy

Het was een leuke en gezellige shoot. Heel ongedwongen en dus helemaal niet ongemakkelijk.

Rated 4 out of 5
9 juni 2019

Wij hebben bij Jolanda een familie fotoshoot geboekt. Met opa en oma en alle kinderen en kleinkinderen. Een paar van ons hadden er zin in maar ook een aantal zagen ertegenop. Het was een leuke en gezellige shoot. Heel ongedwongen en dus helemaal niet ongemakkelijk. Jolanda stelde vragen tijdens de shoot en dit zorgde ervoor dat het heel natuurlijk verliep en heeft ze ons vastgelegd zoals we echt zijn. De foto’s zijn echt leuk geworden! Wij zijn heel blij met het resultaat. Een aanrader.

Familie Remijn

Jolanda heeft een super leuke werkwijze

Rated 5 out of 5
17 augustus 2018

Ik wilde dolgraag mooie foto’s van mijn zwangerschap. Het liefst een beetje spontaan en niet te gemaakt. Jolanda heeft een super leuke werkwijze om dit voor elkaar te krijgen. Zelfs mijn man staat er spontaan op en had er lol in!

Rowdy, Sanne & Tygo