Super leuke en gezellig Fotoshoot

Rated 5,0 out of 5
12 november 2023

Jolanda houdt heel goed rekening met ons maar vooral met de kinderen, ze konden lekker zichzelf zijn!

Dit vonden wij erg prettig en hebben vreselijk gelachen om de leuke opdrachten die we kregen.

we zijn erg blij met het resultaat, en zullen zeker nog een keer terug komen voor een volgende shoot.

Dankje wel voor de foto´s

Marleen

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
25 september 2023

Super, wij zijn weer heel blij met de foto’s!

Kirsten

Prachtige foto’s!

Rated 5,0 out of 5
6 december 2022

De fotoshoot was erg ontspannen en dat zie je terug op de foto’s! Ik ben erg blij met het resultaat!

Kirsten

Super leuke ontspannen fotoshoot!

Rated 5,0 out of 5
5 december 2022

Jolanda stelde iedereen op hun gemak en door ons allerlei gekke opdrachten te geven en vragen te stellen, zijn de foto’s echt super leuk geworden.

Familie de Vries

Mooie herinneringen gemaakt door Jolanda

Rated 5,0 out of 5
3 september 2022

We waren het er in de familie allemaal wel over eens. Er moesten maar weer eens nieuwe familiefoto’s worden gemaakt maar ja dan moet het nog even gebeuren. Nu zijn wij niet van die mensen die graag op de foto gaan maar gelijk bij aankomst stelde Jolanda ons al op ons gemak. Het kwam allemaal goed en dat was ook zo. Mede door haar leuke vragen werden er leuke actiefoto’s gemaakt wat een mooi resultaat opleverde waar we erg blij mee waren. Al met al was het een ontspannen ochtend waar mooie herinneringen zijn vastgelegd dankzij Jolanda.

Henk en Marga Fokkens

Newborn lifestyle shoot

Rated 5,0 out of 5
17 augustus 2022

Jolanda kwam bij ons thuis om foto´s te maken van Sofie! Ze was goed voorbereid en zelfs tijdens de shoot kwamen we samen op creatieve ideeën, zoals de foto’s in de wieg. Ze zijn prachtig geworden! We kunnen niet kiezen! We hebben zelfs nog een 4-generaties-vrouw-foto kunnen maken, nu al een dierbare foto.

Fenna van Huis

Wat een leuke ontspannen ochtend

Rated 5,0 out of 5
9 juli 2022

Een droom van ons is uitgekomen met deze fotoshoot!

Wat een leuke ontspannen ochtend,en veel gelachen.

Met als resultaat prachtige foto’s van ons gezin.

Angeline Doornbos

Geweldig!

Rated 5,0 out of 5
27 juni 2022

We hebben een zwangerschapsshoot gedaan, samen zijn we tot een mooie locatie gekomen. Hier konden we in alle rust onze gang gaan. Het was fijn dat Jolanda zo goed voorbereid was, hierdoor hebben we erg mooie en relaxte foto’s kunnen maken. In de wei met de koeien was geen goed idee! De koeien bleken wel heel nieuwsgierig!!

Fenna van Huis

Ze heeft ons als familie op de kiek weten te zetten precies zoals we zijn.

Rated 5,0 out of 5
14 juni 2022

Wat hebben we prachtige en waardevolle foto’s ontvangen. Ze heeft ons als familie op de kiek weten te zetten precies zoals we zijn. De fotoshoot zelf was heel relaxed. Jolanda stelt je op je gemak, treft een goede voorbereiding en maakt het speels voor kleine kinderen. Dit was onze tweede fotoreportage van Jolanda. Er volgen zeker nog meer!

Reina Catharina Denkers

Een spontane shoot waarbij veel werd gelachen.

Rated 5,0 out of 5
20 augustus 2021

Jolanda zorgde dat onze vriendinnenshoot een gezellige ochtend was. Ze nam de tijd en zorgde door verschillende vragen dat het een spontane shoot werd waarbij veel werd gelachen. Daarnaast was er ook ruimte voor eigen initiatief.

Tot slot werden wij allemaal alleen op de foto gezet, waardoor je ook een leuke foto van jezelf hebt.

Kortom een aanrader voor een vrienden/vriendinnengroep.

Alinda Korhorn-Berghuis

De kinderen werden erg op hun gemak gesteld met leuke muziek en speelgoed.

Rated 5,0 out of 5
23 november 2020

Bij Jolanda een erg leuke minishoot gehad. Mijn dochter Hanne en neefje Dax werden door haar samen op de foto gezet. We werden erg welkom geheten door Jolanda en alles was “Coronaproof”. De kinderen werden erg op hun gemak gesteld met leuke muziek en speelgoed. De sfeer was ongedwongen en middels vragen werden ze spontaan gefotografeerd. De foto’s werden snel aangeleverd en waren prachtig. Dankjewel Jolanda en ik zou je zeker aanbevelen! En komen nog eens terug voor een buitenshoot.

Laura Reitsma

Mijn zoon vond het erg leuk.

Rated 5,0 out of 5
22 november 2020

De foto’s werden van mijn beide zoons van 4 jaar en 4 week gemaakt.

De ouste van 4 vond het behoorlijk spannend. Maar tijdens de fotoshoot voelde hij zich snel op zijn gemak.

Mijn zoon vond het erg leuk.

Het resultaat vond ik ook erg leuk/ mooi!! Er werd een leuke slee een mooie achtergrond gebruikt tijdens de shoot..Ik zou jolanda zeker aanbevelen. Ze heeft veel geduld, is creatief en steld kinderen op hun gemak.

Kim Croeze-Wiersum

Ik kom elk jaar terug voor een nieuwe shoot!

Rated 5,0 out of 5
27 september 2020

We wilden heel graag mooie foto’s van onze peuter. Eerder was ik met Tygo in een fotostudio geweest en dat was geen succes. Tygo wilde niet op de foto en we hadden geen klik met de fotograaf. De foto’s waren ook niet mooi. Ik zag er dus best een beetje tegenop toen we naar Jolanda gingen. Gelukkig was het meteen goed. Tygo was vrolijk en door Jolanda haar enthousiasme voelde ik me ook op me gemak. Jolanda weet waar ze mee bezig is en voelt precies aan wanneer het geduld van een peuter op is en speelt daar super goed op in. Ze veranderd de setting, blijft ontspannen en geduldig. Dit resulteerde in prachtige foto’s. Ik kom elk jaar terug voor een nieuwe shoot!

Rowdy, Sanne & Tygo

Wij zijn elke keer weer blij met de resultaten!

Rated 5,0 out of 5
12 september 2020

Elk half jaar laten wij foto’s maken door Jolanda van Jolanda Staal Fotografie. Onze kinderen, 5, 4 en 1 jaar, vinden het elke keer weer een beleving. Deze shoots zijn of alleen met de kinderen of met ons vijven. De ene keer een shoot in het bos, de andere keer in een speeltuin of in de fotostudio. Door het stellen leuke en grappige vragen tijdens de shoot wordt het ijs meteen gebroken en voelen we ons helemaal thuis. We mogen zelf attributen meenemen en soms mogen we ook gebruikmaken van een haarbandje, slingers of confetti. Juist dat maakt dat de foto’s zo dynamisch zijn. Wij zijn elke keer weer blij met de resultaten dat wij vaak alle foto’s bestellen. Wij komen graag binnenkort weer even langs! Liefs Peter en Leny van Valen.

Familie van Valen

Door de leuke vragen die ze stelde tijdens de shoot, zijn het spontane foto’s geworden.

Rated 5,0 out of 5
12 augustus 2020

Super blij zijn wij met de prachtige foto’s die Jolanda afgelopen zomer maakte van onze dochter Saar en van ons als gezin. Ook onze hond Siep kwam voor de camera.

De fotoshoot was bij ons thuis wat erg fijn en handig was. Alles was bij de hand en heerlijk in onze eigen tuin.

De fotoshoot was heel ongedwongen en relaxt! Jolanda neemt er alle tijd voor! Wat erg fijn is! Door de leuke vragen die ze stelde tijdens de shoot, zijn het spontane foto’s geworden. Dit is precies wat wij zochten.

Nogmaals heel erg bedankt Jolanda! We komen voor een volgende shoot zeker weer bij jou!

Manon Fokkens