Newborn

Voorbereiding

Wat een bijzondere tijd die zo snel voorbij vliegt. Die kleine vingertjes en teentjes zijn voor je het weet gegroeid. Ik leg deze speciale tijd graag voor jullie vast! Een voordeel van de lifestyle sessie is dat je kleintje niet vlak na de geboorte al gefotografeerd moet worden. Een newborn lifestyle sessie kan tot nog wel 2 maanden na de geboorte plaatsvinden. Zo kunnen jullie eerst wennen aan het nieuwe leven en kan mama ook eerst herstellen na de bevalling. We plannen samen een geschikte datum in, boek je shoot op tijd zodat je zeker weet dat ik nog plek heb in mijn agenda.

Fotoshoot

Het is bijna zover, de fotoshoot! Help wat moeten we aan? Nou daar heb ik hele handige tips voor. Na het vastleggen van een datum stuur ik mijn kledingtips toe. Superhandig! Hierin kunnen jullie je laten inspireren over de kleuren, materialen en do’s en dont’s, zodat er geen schaamte is over een aantal jaren over de kledingkeuze die toen gemaakt is. Het blijven uiteraard tips, niks moet alles mag en bij vragen help ik graag. De meeste mensen vinden het spannend om op de foto te gaan, maar daar hoeven jullie je bij mij geen zorgen over te maken. Ik heb een leuke en ontspannende manier van fotograferen. Geen poses of ongemakkelijke stiltes, door vragen te stellen en jullie opdrachten te geven staat dit garant voor een ongedwongen shoot. 

Resultaat

Na de shoot ga ik aan de slag met het selecteren en het bewerken van jullie foto’s. Jullie ontvangen na vier weken een mail met alle informatie en een link om de foto’s op een online galerij te bekijken. 

Jolanda heeft een newbornshoot bij ons gedaan. Zij heeft foto’s gemaakt van onze zoon Dax, foto’s van ons samen met Dax en sfeerfoto’s van onze kraamperiode. Wij hadden veel zin in de shoot, helemaal omdat wij Jolanda kennen. Wij kijken terug op een hele fijne shoot met een relaxte sfeer. Wij zijn ontzettend blij met alle foto’s en de afdruk die wij hebben gekregen. Inmiddels hebben wij ook meer foto’s laten afdrukken en deze foto’s hebben een mooi plekje in huis gekregen. De andere foto’s gebruiken wij in een fotoboek voor Dax. Wij zouden Jolanda zeker aanbevelen als fotograaf!! Wij vinden Jolanda professioneel, werkt netjes, is flexibel en speelt goed in op iedere situatie😃

Anne Jan & Wendy

De Newbornshoot is inclusief