Zwangerschap

Kijk mee

Smash and Splash

Kijk mee

Portret

Kijk mee

Newborn

Kijk mee

Gezin

Kijk mee

Lifestyle

Kijk mee

Sitter sessie

Kijk mee

Familie

Kijk mee

Bekijk aanbod

Elk half jaar laten wij foto’s maken door Jolanda van Jolanda Staal Fotografie. Onze kinderen, 5, 4 en 1 jaar, vinden het elke keer weer een beleving. Deze shoots zijn of alleen met de kinderen of met ons vijven. De ene keer een shoot in het bos, de andere keer in een speeltuin of in de fotostudio. Door het stellen leuke en grappige vragen tijdens de shoot wordt het ijs meteen gebroken en voelen we ons helemaal thuis. We mogen zelf attributen meenemen en soms mogen we ook gebruikmaken van een haarbandje, slingers of confetti. Juist dat maakt dat de foto’s zo dynamisch zijn. Wij zijn elke keer weer blij met de resultaten dat wij vaak alle foto’s bestellen. Wij komen graag binnenkort weer even langs!

Peter & Leny

Mini shoots

Een paar keer per jaar zal ik mini momenten vast leggen. Denk aan moederdag, kerst of een leuke thema zoals lammetjes, boerderij of Halloween. Houd mijn pagina in de gaten voor deze mooi mini herinneringen en schrijf je in!

De foto’s werden van mijn beide zoons van 4 jaar en 4 week gemaakt. De ouste van 4 vond het behoorlijk spannend. Maar tijdens de fotoshoot voelde hij zich snel op zijn gemak. Mijn zoon vond het erg leuk. Het resultaat vond ik ook erg leuk/ mooi!! Er werd een leuke slee een mooie achtergrond gebruikt tijdens de shoot..Ik zou jolanda zeker aanbevelen. Ze heeft veel geduld, is creatief en steld kinderen op hun gemak. 

Kim Croeze-Wiersum