Trouwen

Yes! Jullie gaan trouwen, wat leuk! Allereerst van hartelijk gefeliciteerd!

De bruiloft hangt samen van bijzondere momenten.

Familie en vrienden die om jullie heen staan, kleine en grote gebaren, kinderen die lekker aan het spelen zijn, grappige momenten maar ook intieme momenten, heerlijk eten, knuffels en liefdevolle momenten. Je kan het zo gek niet bedenken. Er gebeurt veel op jullie grote dag. Een dag vol herinneringen die ik vast ga leggen zodat je ze nooit meer vergeet.


John-en-Neeltje-HR-4
Trouwen (8)
Trouwen (12)


DE TROUWSHOOT


De meeste mensen vinden het spannend om op de foto te gaan, maar daar hoeven jullie je bij mij geen zorgen over te maken. Ik heb een leuke en ontspannende manier van fotograferen. Geen poses of ongemakkelijke stiltes. Door vragen te stellen en jullie opdrachten te geven staat dit garant voor een ongedwongen trouwshoot. 
Jolanda was fotografe op onze bruiloft in januari. Voor de bruiloft kwam ze bij ons langs om kennis te maken en de dag en onze wensen te bespreken. Het was fijn dat dit vlak voor de bruiloft kon, aangezien wij niet in Nederland wonen. Op de dag zelf, vonden we de samenwerking met Jolanda heel ontspannen, wat vooral erg prettig was tijdens de fotoshoot. Ook zorgde ze ervoor dat we met alle gasten op de foto kwamen. Een paar dagen na de bruiloft stuurde ze al een sneak peek, hartstikke leuk! De foto’s zijn prachtig geworden!!

John & Neeltje

Alle pakketten zijn inclusief